PAPPER OCH PENNA

IMG_6702.JPG

Affischer

Här kan du beställa handskrivna affischer med texter från mitt instagramkonto @papperochpenna.


OM

Jag skriver den av mina texter du önskar för hand på tjockt kartongpapper i elfenbensvit färg, 280-300g/m2. Affischerna skickas i robusta kartongkuvert för att komma fram i fint skick.

Jag skriver texterna med papperet i stående läge om inget annat önskas.

Av upphovsrättsliga skäl kan jag inte skriva texter från andra textförfattare, men att lägga till datum, namn och liknande på affischerna går bra.

PRISLISTA

A3 - 300 KR
A4 - 250 KR
A5 - 200 KR

Nytt: Möjlighet till snabbare leverans genom att betala ett tillägg på 150 kr. Man flyttas då fram i kön framför de som inte gjort detta tillägg. Någon viss garanti på leveransdagar kan jag aldrig ge, tyvärr. Men genom att bocka i denna ruta kommer beställningen till dig så snart jag har möjlighet.

Frakten är inräknad i priset.
OBS! Gäller endast frakt inom Sverige.
För leverans utanför Sverige men inom Europa: tillägg på 50 kr.
För leverans utanför Europa: tillägg på 100 kr.


Betalningsvillkor = 30 dagars faktura. Fakturan skickas via mail och inte i kuvertet och kommer oftast några dagar efter brevet skickats.


Fyll i formuläret nedan för att beställa eller maila mig på juliaspapperochpenna@gmail.com. Vid eventuella önskemål om tjocklek på penna, andra storlekar på papper eller liknande, förtydliga det i meddelandet.


Beställning

Namn *
Namn
Gatunamn, gatunummer ev. c/o
Vilken/vilka texter, antal, storlekar, eventuella önskemål
Expresspris
Om man bockar i denna ruta flyttas man fram i kön av beställningar framför de som inte bockat i denna ruta, vilket leder till en snabbare leverans.

Nedan finns några av de texter jag skrivit som finns att beställa av. Gå in på länken till Instagramkontot för att se resten!