PAPPER OCH PENNA

Här kan du beställa texter från instagramkontot @papperochpenna.

Här kan du beställa texter från instagramkontot @papperochpenna.


OM

Hej!

Julia Ivansson heter jag och driver instagramkontot @papperochpenna. Här kan du beställa texter som publicerats där och få hemskickade till dig!

Jag skriver den av mina texter du önskar för hand på tjockt kartongpapper i elfenbensvit färg, 280-300g/m2. Affischerna skickas i robusta kartongkuvert för att komma fram i fint skick.

Jag skriver texterna med papperet i stående läge om inget annat önskas.

Av upphovsrättsliga skäl kan jag inte skriva texter från andra textförfattare, men att lägga till datum, namn och liknande på affischerna går bra.

PRISLISTA

A3 - 500 KR
A4 - 350 KR
A5 - 250 KR

Möjlighet till snabbare leverans genom att betala ett tillägg på 150 kr. Man flyttas då fram i kön framför de som inte gjort detta tillägg. Någon viss garanti på leveransdagar kan jag aldrig ge, tyvärr. Men genom att bocka i denna ruta kommer beställningen till dig så snart jag har möjlighet.

Frakten är inräknad i priset.
OBS! Gäller endast frakt inom Sverige.
För leverans utanför Sverige men inom Europa: tillägg på 50 kr för A4 & A5-beställningar och 100 kr för A3-beställningar.
För leverans utanför Europa: tillägg på 100 kr för A4 & A5-beställningar och 150 kr för A3-beställningar.


Betalningsvillkor = 30 dagars faktura. Fakturan skickas via mail och inte i kuvertet och kommer oftast några dagar efter brevet skickats. Där kan man välja att betala via BankGiro eller Swish.


Fyll i formuläret nedan för att beställa eller maila mig på juliaspapperochpenna@gmail.com. Vid eventuella önskemål om tjocklek på penna, andra storlekar på papper eller liknande, förtydliga det i meddelandet.


Beställning

Namn *
Namn
Gatunamn, gatunummer ev. c/o
Vilken/vilka texter, antal, storlekar, eventuella önskemål
Expresspris
Om man bockar i denna ruta flyttas man fram i kön av beställningar framför de som inte bockat i denna ruta, vilket leder till en snabbare leverans.

Nedan finns några av de texter jag skrivit som finns att beställa av. Gå in på länken till Instagramkontot för att se resten!